Политика приватности

Увод

Молимо Вас да прочитате Политику приватности коју наводимо у наставку ове стране, да бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате и како их можемо користити и штитити у будућности. Регистрацијом за било коју услугу на сајту Спринг Уп Алијансе, www.divnavoda.rs, пристајете на пружање, употребу и преношење информација о Вама под условима ове политике. Уколико не желите да о Вама прикупљамо наведене врсте података, или се не слажете с неким другим делом ове изјаве молимо Вас немојте користити интернет страну Спринг Уп Алијансе.

Политика приватности, ми бринемо о подацима о личности

Наш сајт www.divnavoda.rs поштује Вашу приватност и посвећен је заштити података о личности које нам достављате. Важно је да знате с каквом се пажњом опходимо са информацијама о Вама које нам достављате коришћењем овог сајта, те желимо да Вас упознамо са следећим принципима којима је уређена наша Политика приватности.

Политика заштите података о личности

Прикупљање, држање, обрада и коришћење података о личности врше се у складу са Законом о заштити података о личности (“Службени гласник РС”, бр.87/18). Предузете су све потребне мере заштите података, у складу са Законом и утврђеним стандардима и поступцима, а које су потребне да би се подаци заштитили од губитка, уништења, недопуштеног приступа, промене, објављивања или сваке друге злоупотребе.

Прикупљене информације се не дају на увид, нити се размењују с другим организацијама осим оним које се баве припремом и уређивањем сајта, осим у случајевима предвиђеним законом. Подаци се неће користити у сврхе које нису у складу са законом нити на било који други начин који би могао да буде штетан по Вас укључујући и нарушавање Ваше приватности.

Зашто прикупљамо информације

Искључиво због Вашег остваривања права, као што је на пример пружање одређених информација које затражите или због коришћења наше услуге, односно њене испоруке, морамо тражити личне информације о Вама. Ово чинимо путем употребе онлајн формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које добијемо од Вас могу укључивати пре свега податке о Вашем имену и презимену, адреси, бројевима телефона, факса или имејл адреси. Од Вас нећемо тражити додатне информације које нису неопходне или нема оправданог разлога да их дате да бисте добили услугу коју сте затражили. Такође, ваши е-маилови и питања која нам шаљете такође могу садржати информације о Вама. Када посетите наш сајт можете нам оставити неке податке и информације а да нисте свесни тога. На пример, у циљу побољшавања и прилагођавања интернет презентације вашим потребама, сакупљамо од Вас податке који нису личне природе, нпр. податке о врсти програма за претраживање, оперативном систему и страницама које сте посетили. Користимо документе „цоокиес“ и друге Интернет технологије за одржавање наше презентације на интернету и програме у вези са електронском поштом. Важно је да истакнемо да не користимо ове технологије да бисмо сакупљали или цували Ваше личне податке.

Како употребљавамо сакупљене информације

Информације о називу домена које добијемо, када посетите наш сајт, не користе се како бисмо Вас лично идентификовали. На основу те и других информација само меримо број посета нашем сајту, просечно време проведено на њему, као И прегледане странице, како бисмо измерили фреквенцију употребе нашег сајта и унапредили његов садржај.

Сматрамо да сте нас, уколико сте нам сами послали своје лицне податке, а имајући у виду Увод, који сте требали обавезно да прочитате, овластили да те податке обрадимо како би их Спринг Уп Алијанса употребљавала за побољшање услуга, на пример: слањем информација о новим услугама, или слањем понуда. У сваком случају, уколико тражимо друге личне информације, као што су ваше име и е-маил адреса, тражићемо Ваш пристанак (нпр. употребом онлајн формулара или путем имејла), те Вас обавестити о процесу прикупљања информација и обавестити о томе како ћемо их употребити. Информације које нам Ви дате или до којих дођемо путем овог сајта, користићемо искључиво за одговарање на Ваша питања или одговоре које сте затражили у вези са Вашим информацијама и за пружање и персонализовање наших услуга, те њихову испоруку на Вашу адресу.

Бринемо о неоткривању информација

Све информације које поделите са нама, складиште се на нашим серверима и њима могу приступати запосени у Спринг Уп Алијанси и друга повезана лица у оквиру наше компаније и могу се користити за сврхе за које сте Ви дали одобрење.Такође, можемо пренети обједињене информације о употреби нашег сајта трећим лицима али то неће укључивати информације на основу којих Ви можете бити идентификовани, осим у случајевима када то закон налаже, нећемо на било који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о Вама које нам пружите, без Вашег претходног одобрења.

Безбедност информација

У Спринг Уп Алијанси се примењују строге мере физичке, електронске и административне заштите у циљу заштите информације о Вама од приступа неовлашцених особа и од незаконите обраде, случајног губитка, уништења или оштећења како онлајн тако и офлајн. Рокови чувања информација о вама биће у складу са законском обавезом или у разумним роковима у случају да то закон не регулише. Спринг Уп Алијанса је у обавези да обезбеди безбедност личних података које обрађује. У циљу спречавања неовлашценог приступа или откривања, одржавања тачности података и обезбедивања одговарајуцег коришцења личних података, Спринг Уп Алијанса је усвојила одговарајуће физичке, електронске и управне процедуре како би заштитила и обезбедила личне податке које обрађује те је случајно откривање информација мало вероватно. У случају таквог неовлашћеног откривања, Спринг Уп Алијанса ће предузети све кораке како би ограничила и исправила овакво откривање података.

Коришћење других вебсајтова

Коришћењем нашег сајта можете одлазити на линкове за друге вебсајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици заштите приватности. Уколико приступите другим сајтовима користећи дате линкове, оператери ових сајтова могу тражити информације од Вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.

Недоумице и питања

За све недоумице у вези са претходно изложеним назнакама, или било каква питања у вези са нашом Политиком заштите приватности, молимо Вас да нас контактирате на е-маил адресу office@divnavoda.rs или уз помоћ контакт података који се налазе на нашем сајту на контакт страни.

Измена политике приватности

Свако коришћење нашег сајта подложан је условима и правилима претходно наведеним. Садржај изјаве о приватности сајта Spring Up Alijansa може променити у било које време без претходне најаве и сагласности корисника. Стога Вас молимо да периодично проверавате садржај ове странице како бисте били информисани о свим могућим променама. Свака промена изјаве о приватности сајта биће објављена на овој страници и важи од момента њеног објављивања.

Ценовник пакета за правна лица ОВДЕ

Ценовник пакета за физичка лица ОВДЕ

Корпа