Дивна Оптиминерална Црвена 0,25

620,00 RSD

Дивна Оптиминерална Црвена 0,25л (пакет 15 комада)

Шифра производа: - Категорија:

На западним обронцима Србије, у подручју густих шума планина Гучево, Борања и Троноша, постоји законом заштићен резерват нетакнуте природе са безброј планинских брзака кристално чисте воде.

У таквом спокоју нетакнуте природе, на око 400м дубине, у трезору минералних стена старим преко 450 милиона година, чува се највећи хидро потенцијал хладне планинске воде у Подрињу.

Према предању, Југ Богдан (брат кнегиње Милице) и његових девет синова су, непосредно пре Косовске битке, боравили у овом крају и саградили чесму и капелу на месту и тада чувеног извора хладне питке воде. Од тада, извор „Девет Југовића“ носи име у њихову част.

Ова ДИВНА® Вода, са извора „Девет Југовића“ се на свом путу природне филтрације кроз мреже минералних стена, природно каптира (сакупља), те тако, јединствено у Србији, не долази из бушотине.

Ова ДИВНА® Вода садржи заиста ОПТИМАЛНУ количину минерала у хармоничном међусобном односу, на основу чега је осигурана њихова појединачна функција у човековом телу. Посебно се истичу јони калцијума и магнезијума (у односу 2:1), који су заслужни за лепоту коже, рад мишића, здраве кости и зубе. Натријума има свега 1,73 мг и раствореног кисеоника 7,9 мг у 1 литри воде, а они су веома битни за регулисање крвотока, притиска и за рад ћелија.

Чувени немачки институт Fresenius, у свом извештају је навео да је ова ДИВНА® Вода: „изворно чиста“ и да се, захваљујући свом саставу, може давати бебама од дана рођења без претходне термичке обраде.

Правни статус лица

Правно лице, Физичко лице

Корпа